Velkommen til Phone Republik

Playstation Reparation

playstation reparation

Playstation Reparation på få timer

Få en af vores professionelle reparatører til at hjælpe dig med din PS4 Reparation

Vælg venligst den type Playstation, du gerne vil have repareret i oversigten nedenfor:

Har du brug for hjælp? Ring til os på 35853599

Ingen tidsbestilling

Over 85% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor 20 min.

6 mdr. garanti

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hurtig service

Reparation af PS4 modeller imens du venter i loungen.

Kvalitet i højsædet

Vores fokus ligger på kvaliteten af vores reparationer

Din Playstation er i gode hænder
Brug ikke dine hårdt tjente penge på en splinterny enhed, Vi er eksperter i de typiske reparationer på Playstation , nemlig reparation af HDMI når vores tekniker kan fikse den som ny. Hos Phone Republik fikser vi hvert eneste problem, udskiftning af PS4 HDMI eller enhver anden type reparation. Vores 6 mdr. garanti og lave priser, gør os til lederne i reparationen industrien. Så hvad venter du på? Find os på Tagensvej 41 København og kom forbi idag.  

PLAYSTATION REPARATION 

Hos Phone Republik, specialisere vi os i Konsoller reparationer og PS reparationer, fordi vi ikke mener at en flækkede HDMI port og defekt Blueray skal ødelægge din dag. Playstation forbinder os med resten af verden og at være uden den fordel, er et kæmpe besvær. Bring din Playstation hos Phone Republik, og få den repareret.

DIAGNOSE 

Når du indleverer en Playstation til reparation hos Phone Republik, påbegynder vi fejlfinding inden for 1 til 2 dage, afhængig af hvor travlt der er på værkstedet. Vi foretager først en fejlsøgning af din Playstation for at lokalisere problemet. Når vi har fundet ud af, hvad der er galt med din Playstation, kontakter vi dig, med et tilbud på reparationen. 

  • Det koster kr. 149,- for en fejlsøgning som er ganske uforpligtende.
  • Der betales ingen undersøgelsesgebyr, såfremt reparation ønskes udført.
  • Der betales ingen undersøgelsesgebyr, såfremt IT udstyret skrottes hos Phone Republik. 
EKSPERT I REPARATIONS TJENESTER
Uanset om du har brug for en Reparation af HDMI indgang, Blueray udskiftning, Vandskade diagnose eller Rensning af PS4 for støv og nyt kølepasta på CPU og Grafik chip. Så kan du altid være sikker på at vi kan fikse det ved hjælp af vores professionelle teknikere. Vores teknikere holder ligeså meget af din Playstation som du gør, så vi gennemgår hele processen for dig. Lige meget om det er en PS4 , PS4 Slim, PS4 Pro, eller ethvert andet Konsolle mærke. 
 GARANTI AF LAVE PRISER

Vores garanti af lave priser kan sikre dig at du får den lavest Mulig pris for din reparation. Hver reparation kommer med et 6 mdr. garanti, i sikkerhed af hvis der sker noget med Playstation reparation efter.

PLAYSTATION REPARATION NØRREBRO – BEDST, HURTIGT OG BILLIGST

Vi ved hvordan det er at få ødelagt din ynglings PS, og vi synes at du ikke burde være frakoblet fra den i længere tid end nødvendigt. Hvis du vælger Phone Republik for din Playstation reparation, Så kan du være sikker på at du får de laveste priser og hurtigt reparation. Vi vil med glæde reparere din Playstation, som var den ny. 

PLAYSTATION REPARATION , FREDERIKSBERG OG ØSTERBRO

Har du brug for en Plasystation Reparation tæt på Frederiksberg eller Østerbro? Så er Phone Republik kun en ti minutters væk. Gennem mange års erfaring er vi nu specialister i reparation af Playstation. 

PLAYSTATION REPARATION HELLERUP OG GENTOFTE – KOM HURTIGT UD TIL OS MED OFFENTLIG TRANSPORT

Leder du efter Playstation Reparation eller en anden Konsoller reparation tæt på Hellerup og Gentofte? Heldigvis har vi over 10 års erfaring med reparationer af Playstation og konsoller.

 PLAYSTATION REPARATION NORDHAVN ØSTERPORT OG VESTERPORT- 5 MIN. GANG FRA DEN NYE METRO CITYRINGEN

Har du brug for en Plasystation Reparation tæt på Østerport og Vesterport, Vores arbejdsform er engageret, effektiv og energisk, hvilket er grunden til, at vores kunder har tillid til os og vælger os.

PLAYSTATION REPARATION NORDVEST OG SVANEMØLLEN – VI BEFINDER OS PÅ SAMME VEJ

Vi har erfaringen og de forskellige løsninger til forskellige behov. Vi sørger for at hver af de dele der anvendes til reparation er helt nye og af højeste kvalitet.

 PLAYSTATION REPARATION LYNGBY (Kongens Lyngby) OG SØBORG – KUN EN TI MINUTTERS VÆK I BIL

Har du brug for en Plasystation Reparation tæt på Lygnby og Søborg , Hos os er du altid sikker på at vi kun monterer de bedste reservedele på din Playstation. Vi tester vores reservedele inden de monteres, så du slipper for at skulle bruge tid på at komme tilbage med en reklamation.

PLAYSTATION REPARATION Hvidovre OG rødovre

Har du brug for en Plasystation Reparation tæt på Hvidovre eller Rødovre? Så er Phone Republik kun en 20 minutters væk. Gennem mange års erfaring er vi nu specialister i reparation af Playstation

Vores Tekniker Er Altid Klar På At Fikse Din Playstation!

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de populære Playstation herunder:

Newsletter signup

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Bestil Tid

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]