Moto-Serie Reparationspris

Reparation afGarantiPris
Motorola Moto G (1st) Komplet Skærm udskiftning24 mdr.899,-
Motorola Moto G (2nd) Komplet Skærm udskiftning24 mdr.849,-
Motorola Moto G (3rd) Komplet Skærm udskiftning24 mdr.999,-
Motorola Moto X (1st) Komplet Skærm udskiftning24 mdr.899,-
Motorola Moto X (2nd) Komplet Skærm udskiftning24 mdr.1599,-
Restore/upgrade androidingen249,-
Kontakt

Lad os fikse din telefon

 

Er din elskede Motorola gået i stykker, behøves du ikke at gå ned med flaget. Vi kan nemlig tilbyde Moto reparationer til lave priser og med korte reparationstider, så du hurtigt kan komme videre i tilværelsen.
Phone Republik er en af Danmarks absolut førende mobilreparatører.  Med over 10 års erfaring og nogle af landets dygtigste teknikere, er du sikret den suverænt bedste behandling. Vi reparerer altid mens du venter og uden tidsbestilling!Hos Phone Republik er du garanteret, at vi kun benytter de bedste reservedele på  markedet når vi reparerer din Moto. Derfor tilbyder vi hele 2 års garanti på reparationen. Alle vores teknikere er blevet oplært i håndtering af denne nye model, så du trygt kan efterlade din Moto hos os uden bekymring. Vi sikrer  at din Motorola får den nødvendige og professionelle  reparation, så den er god at bruge igen – uanset skadens omfang.
Vi er eksperter i de typiske reparationer på Moto, nemlig reparation af skærmen og  skift af batteriet ,Alle priser er inkl. 25% dansk moms og arbejdsløn.Hvis du ikke kan finde din reparation af Motorola , kan du ringe til os på 35 85 35 99, hvor et af vores specialister  vil hjælpe dig.