Velkommen til Phone Republik

Nintendo Reparation

nintendo Reparation

Nintendo Switch Reparation på få timer

Få en af vores professionelle reparatører til at hjælpe dig med din Nintendo Switch Reparation

Vælg venligst den type Nintendo Switch, du gerne vil have repareret i oversigten nedenfor:

Har du brug for hjælp? Ring til os på 35853599

Ingen tidsbestilling

Over 85% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor 20 min.

6 mdr. garanti

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hurtig service

Reparation af Nintendo Switch modeller imens du venter i loungen.

Kvalitet i højsædet

Vores fokus ligger på kvaliteten af vores reparationer

Din Nintendo Switch er i gode hænder
Brug ikke dine hårdt tjente penge på en splinterny enhed, når vores tekniker kan fikse den som ny. Vi er eksperter i de typiske reparationer på Nintendo Switch, nemlig reparation af HDMI mm. Hos Phone Republik fikser vi hvert eneste problem, udskiftning af Nintendo Switch HDMI eller enhver anden type reparation. Vores 6 mdr. garanti og lave priser, gør os til lederne i reparationen industrien. Så hvad venter du på? Find os på Tagensvej 41 København og kom forbi idag.  

Nintendo Switch REPARATION 

Hos Phone Republik, specialisere vi os i Konsoller reparationer og Switch  reparationer, fordi vi ikke mener at en flækket HDMI port skal ødelægge din dag. Nintendo Switch forbinder os med resten af verden og at være uden den fordel, er et kæmpe besvær. Bring din Nintendo Switch hos Phone Republik, og få den repareret.

DIAGNOSE 

Når du indleverer en Nintendo Switch til reparation hos Phone Republik, påbegynder vi fejlfinding inden for 1 til 2 dage, afhængig af hvor travlt der er på værkstedet. Vi foretager først en fejlsøgning af din Switch for at lokalisere problemet. Når vi har fundet ud af, hvad der er galt med din Switch kontakter vi dig, med et tilbud på reparationen. 

  • Det koster kr. 149,- for en fejlsøgning som er ganske uforpligtende.
  • Der betales ingen undersøgelsesgebyr, såfremt reparation ønskes udført.
  • Der betales ingen undersøgelsesgebyr, såfremt IT udstyret skrottes hos Phone Republik. 
EKSPERT I REPARATIONS TJENESTER
Uanset om du har brug for en Reparation af HDMI indgang, Vandskade diagnose eller Rensning af Nintendo Switch for støv og nyt kølepasta på CPU og Grafik chip. Så kan du altid være sikker på at vi kan fikse det ved hjælp af vores professionelle teknikere. Vores teknikere holder ligeså meget af din Nintendo Switch som du gør, så vi gennemgår hele processen for dig. 
GARANTI AF LAVE PRISER
Vores garanti af lave priser kan sikre dig at du får den lavest Mulig pris for din reparation. Hver reparation kommer med et 6 mdr. garanti, i sikkerhed af hvis der sker noget med din Nintendo Switch reparation efter.
NINTENDO SWITCH  REPARATION NØRREBRO – BEDST, HURTIGT OG BILLIGST

Vi ved hvordan det er at få ødelagt din ynglings Nintendo Switch  og vi synes at du ikke burde være frakoblet fra den i længere tid end nødvendigt. Hvis du vælger Phone Republik for din Nintendo Switch reparation, Så kan du være sikker på at du får de laveste priser og hurtigt reparation. Vi vil med glæde reparere din Nintendo Switch, som var den ny. 

NINTENDO SWITCH REPARATION , FREDERIKSBERG OG ØSTERBRO

Har du brug for en Nintendo Switch Reparation tæt på Frederiksberg eller Østerbro? Så er Phone Republik kun en ti minutters væk. Gennem mange års erfaring er vi nu specialister i reparation af Nintendo Switch. 

NINTENDO SWITCH  REPARATION HELLERUP OG GENTOFTE – KOM HURTIGT UD TIL OS MED OFFENTLIG TRANSPORT

Leder du efter Nintendo Switch Reparation eller en anden Konsoller reparation tæt på Hellerup og Gentofte? Heldigvis har vi over 10 års erfaring med reparationer af Nintendo Switch og konsoller.

 

Vores Tekniker Er Altid Klar På At Fikse Din Nintendo Switch!

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de populære Nintendo Switchs

Newsletter signup

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Bestil Tid

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]