Velkommen til Phone Republik

Playstation 4 Pro Reparation

Playstation 4 Pro Reparation

PlayStation 4 Pro Reparation på få timer.

Få en af vores professionelle reparatører til at hjælpe dig med Playstation 4 Pro

Reparationspriser

599 DKK


Udskiftning af HDMI port

499 DKK

Rens af (blæsere, bundkort, kabinet, port, ny kølepasta)

399 DKK


Udskiftning af WIFI antenna flex kabel

599,-

Reparation af ladestik

399,-

Montering af Kølepasta

499,-

Udskiftning af tænd/sluk funktion

899,-

Reparation efter væskespild

99,-

Installation af Hardware enheder pr. enhed

200,-

Fejlfinding (1-3 arbejdsdage)

299,-

Installation af HDD

249,-

nulstil

fra 699,-

Udskiftning af Hdd

799,-

Udskiftning af Blu-Ray disk drev

599,-

Udskiftning af blæsere

999,-

Udskiftning af strømforsyning

Har du brug for hjælp? Ring til os på 35853599

Ingen tidsbestilling

Over 85% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor 20 min.

6 mdr. garanti

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hurtig service

Reparation af PS4 modeller imens du venter i loungen.

Kvalitet i højsædet

Vores fokus ligger på kvaliteten af vores reparationer

Din Playstation 4 Pro er i gode hænder
Brug ikke dine hårdt tjente penge på en splinterny enhed, når vores tekniker kan fikse den som ny. Hos Phone Republik, fikser vi hvert eneste problem, du kan have med en PS4 Pro du har brug for en HDMI port, udskiftning af blueray eller enhver anden type reparation. Vores 6 mdr. garanti og lave priser, gør os til lederne i reparationen industrien. Så hvad venter du på? Find os på Nørrebro og kom forbi idag.  

Playstation reparation 

Hos Phone Republik, specialisere vi os i Konsoller reparationer og PS reparationer, fordi vi ikke mener at en flækkede HDMI port og defekt Blueray skal ødelægge din dag. Playstation forbinder os med resten af verden og at være uden den fordel, er et kæmpe besvær. Bring din Playstation hos Phone Republik, og få den repareret

Sony PlayStation 4 Pro 

Er en hardwareopgradering af den tidligere model, PlayStation 4. Forbedringer på Pro inkluderer tilgængelig support til 4K-opløsning og HDR og 1 TB harddiskplads. Hvis du har brug for PlayStation 4 Pro reparation, skal du skynde dig at komme ind i vores butik.

PlayStation 4 Pro hardwarereparation

Har du brug for PlayStation 4 Pro-reparationer? Phone Republik tilbyder hurtig og effektiv PlayStation 4 Pro reparation uden besvær eller lang ventetid. Vores certificerede teknik bruger kun dele af højeste kvalitet fra vores store lager i butikken, så vi hurtigt kan udføre reparationer. Vi kan udføre PS4 Pro reparationer såsom beskadigede HDMI porte, læsefejl, funktionsfejl i optiske drev og meget mere. Kontakt os i dag for at lære mere om vores PlayStation 4 Pro reparationstjenester.

PlayStation 4 Pro fejlfinding

Nogle gange er PlayStation 4 Pro-problemer mindre tydelige end en “Blue Line of Death” eller overophedning. Hvis du har problemer med at identificere, hvad der forårsager en fejlmeddelelse eller din konsoles manglende evne til at tænde, skal du skynde dig at komme indi vores butik. Vores teknikere kan hjælpe dig med at identificere fejlen til dit Playstation 4 Pro problem og få det løst.

DIAGNOSE

Når du indleverer en Playstation til reparation hos Phone Republik, påbegynder vi fejlfinding inden for 1 til 2 dage, afhængig af hvor travlt der er på værkstedet. Vi foretager først en fejlsøgning af din Playstation for at lokalisere problemet. Når vi har fundet ud af, hvad der er galt med din Playstation, kontakter vi dig, med et tilbud på reparationen. Det koster kr. 200,- for en fejlsøgning som er ganske uforpligtende.

Der betales ingen undersøgelsesgebyr, såfremt reparation ønskes udført.

Der betales ingen undersøgelsesgebyr, såfremt IT udstyret skrottes hos Phone Republik.

 

Ekspert i reparations tjenester

Uanset om du har brug for en HDMI udskiftning, Blueray udskiftning, Vandskade diagnose eller et clean-up mm. Så kan du altid være sikker på at vi kan fikse det ved hjælp af vores professionelle teknikere. Vores teknikere holder ligeså meget af din Playstation som du gør, så vi gennemgår hele processen for dig. Lige meget om det er en PS4 , PS4 Slim, PS4 Pro, eller ethvert andet Konsolle mærke. 

 

Garanti af lave priser

Vores garanti af lave priser kan sikre dig at du får den lavest Mulig pris for din reparation. Hver reparation kommer med et 6 mdr. garanti, i sikkerhed af hvis der sker noget med Playstation reparation efter.

Phone republik

Vi ved hvordan det er at få ødelagt din ynglings enhed, og vi synes at du ikke burde være frakoblet fra den i længere tid end nødvendigt. Hvis du vælger Phone Republik for din reparation, Så kan du være sikker på at du får de laveste priser. Vi vil med glæde reparere din enhed, som var den ny. 

 

Vores Tekniker Er Altid Klar På At Fikse Din Playstation!

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de populære Playstation herunder:

Newsletter signup

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Bestil Tid

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]