Velkommen til Phone Republik

Sony Reparation

sony Xperia XZ Reparation

Sony reparation dag til dag.

Få en af vores professionelle reparatører til at hjælpe dig med din Sony Reparation

Vælg venligst den type Sony, du gerne vil have repareret i oversigten nedenfor:

Har du brug for hjælp? Ring til os på 35853599

Ingen tidsbestilling

Over 85% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor 20 min.

2 Års garanti

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hurtig service


Reparation af Sony modeller imens du venter i loungen.

Kvalitet i højsædet


Vores fokus ligger på kvaliteten af vores reparationer

Sony Reparation  

Fiks din Sony i København på Nørrebro 


Har du brug for at få repareret din Sony i København, Nørrebro. Så kom til os, på Tagensvej 41. Lige Meget hvad din Sony fejler, så fikser vi den. Skærm, batteri, højttaler og meget mere. Hurtigt og effektivt.  


Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia XZ3, , Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ1, Xperia XZ1, Xperia XZ Premium, Xperia XZs, Xperia XZ, Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2 Plus, Xperia XA2, Xperia XA1 Ultra, Xperia XA1 Plus, Xperia XA 1, Xperia XA Ultra, Xperia XA, Xperia Z5 Premium, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z2, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia Z, Xperia X, Xperia X Compact, Xperia X Performance, Xperia V, Xperia M5, Xperia M4 Aqua, Xperia Z4 Tablet.

Sony REPARATION 

Hos Phone Republik, specialisere vi os i Sony reparationer, fordi vi ikke mener at en flækket skærm og et defekt batteri skal ødelægge din dag. Sony’s forbinder os med resten af verden og at være uden den fordel, er et kæmpe besvær. Bring din Sony hos Phone Republik, og få den repareret.

GRATIS DIAGNOSE 

Enhver Sony reparation hos Phone Republik, starter med en gratis diagnose, for at finde problemet. Diagnosen er især nyttig, hvis problemet er uklart. Når diagnosen er afsluttet, så kan teknikeren fortælle dig problemet, hvor det så er dit valg om du vil fikse det eller ej.

EKSPERT I REPARATIONS TJENESTER

Uanset om du har brug for en skærm udskiftning, batteri udskiftning, Vandskade diagnose mm. Så kan du altid være sikker på at vi kan fikse det ved hjælp af vores professionelle teknikere. Vores teknikere holder ligeså meget af din Sony som du gør, så vi gennemgår hele processen for dig. Lige meget hvilken Sony det er. 

GARANTI AF LAVE PRISER

Vores garanti af lave priser kan sikre dig at du får den lavest Mulig pris for din reparation. Hver reparation kommer med et 6 mdr. garanti, i sikkerhed af hvis der sker noget med Sony reparationen efter.

Sony REPARATION NØRREBRO – BEDST, HURTIGT OG BILLIGST

Vi ved hvordan det er at få ødelagt din yndlings Sony, og vi synes at du ikke burde være frakoblet fra den i længere tid end nødvendigt. Hvis du vælger Phone Republik for din Sony reparation, Så kan du være sikker på at du får de laveste priser og hurtigste reparationer. Vi vil med glæde reparere din Sony, som var den ny. 

Sony REPARATION , FREDERIKSBERG OG ØSTERBRO

Har du brug for en Sony Reparation tæt på Frederiksberg eller Østerbro? Så er Phone Republik kun en ti minutters tur væk. Gennem mange års erfaring er vi nu specialister i reparation af Sony. 

Sony REPARATION HELLERUP OG GENTOFTE – KOM HURTIGT UD TIL OS MED OFFENTLIG TRANSPORT

Leder du efter en Sony Reparation? Heldigvis har vi over 10 års erfaring med reparationer af Sony’s.

Sony REPARATION NORDHAVN ØSTERPORT OG VESTERPORT- 5 MIN. GANG FRA DEN NYE METRO CITYRINGEN

Vores arbejdsform er engageret, effektiv og energisk, hvilket er grunden til, at vores kunder har tillid til os og vælger os.

Sony REPARATION NORDVEST OG SVANEMØLLEN – VI BEFINDER OS PÅ SAMME VEJ

Vi har erfaringen og de forskellige løsninger til forskellige behov. Vi sørger for at hver af de dele der anvendes til reparation er helt nye og af højeste kvalitet.

Sony REPARATION LYNGBY (Kongens Lyngby) OG SØBORG – KUN EN TI MINUTTERS TUR VÆK I BIL

Hos os er du altid sikker på at vi kun monterer de bedste reservedele på din Sony. Vi tester vores reservedele inden de monteres, så du slipper for at skulle bruge tid på at komme tilbage med en reklamation.

Vores Tekniker Er Altid Klar På At Fikse Din Sony!

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de populære Sony’s herunder:

Newsletter signup

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Bestil Tid

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]